Wie zijn wij?

In 1996 is Jachtservice Breukelen ontstaan. Met zijn drieën werd deze start doorgezet. Betty, Ed en Wybe begonnen op de Scheendijk in Breukelen . Wybe en Betty genieten inmiddels van hun welverdiende pensioen. In een loods achter van Heusden begon Jachtservice Breukelen steeds meer te groeien en kwamen wij ruimte te kort. De kans deed zich voor om een jachthaven te kopen in Loosdrecht. In mei 2003 werd de overtocht en verhuizing gemaakt naar de Oud Loosdrechtsedijk 141a. Met deze verhuizing kregen wij een grote werkplaats, een watersportwinkel en jachthaven wat meer potentie gaf. Van hieruit is onze service nog meer gegroeid en is Jachtservice Breukelen nog steeds een welbekende naam. Met ruim 25 jaar Vetus en watersportervaring mag hier gesproken worden over vakspecialisten.

 

 

Ed is onze diesel- en aandrijfspecialist. Door zijn jarenlange kennis is geen motor of probleem hem onbekend. Hij stelt diagnoses en voert revisiewerkzaamheden dagelijks uit.

 

Daniël is onze elektra- diagnosespecialist. Hij is ervaren in het aanleggen van de meest voorkomende elektrosystemen aan boord, evenals het repareren hiervan.

 

Gerard is onze servicemonteur, die grotendeels de mobiele service uitvoert op locatie. Gerard is al ruim 15 jaar werkzaam bij Jachtservice Breukelen.