Wie zijn wij?

In 1996 is Jachtservice Breukelen ontstaan. Met zijn drieën werd deze start doorgezet. Betty, Ed en Wybe begonnen op de Scheendijk in Breukelen . Wybe en Betty genieten inmiddels van hun welverdiende pensioen. In een loods achter van Heusden begon Jachtservice Breukelen steeds meer te groeien en kwamen wij ruimte te kort. De kans deed zich voor om een jachthaven te kopen in Loosdrecht. In mei 2003 werd de overtocht en verhuizing gemaakt naar de Oud Loosdrechtsedijk 141a. Met deze verhuizing kregen wij een grote werkplaats, een watersportwinkel en jachthaven wat meer potentie gaf. Van hieruit is onze service nog meer gegroeid en is Jachtservice Breukelen nog steeds een welbekende naam. Met ruim 25 jaar Vetus en watersportervaring mag hier gesproken worden over vakspecialisten.

 

         

Mijn naam is Henk de Groot, Algemeen Manager en sinds 1 juni 2021 mag ik onderdeel uitmaken van het JSB-team. Ook in deze toch wel gekke tijd, kreeg ik een warm welkom. Door het stoppen van de eigenaars Ed en Betty is het bedrijf overgenomen door Dutchen en was er ruimte gekomen voor een nieuw algemeen manager en deze functie wilde ik maar al te graag opvullen. Bij JSB-Loosdrecht houd ik mij bezig met verschillende werkvelden, maar hoofdzakelijk het laten groeien van de service en uitbreiding van de diensten van dit mooie bedrijf.

Ed is onze diesel- en aandrijfspecialist. Door zijn jarenlange kennis is geen motor of probleem hem onbekend. Hij stelt diagnoses en voert revisiewerkzaamheden dagelijks uit.

 

Daniël is onze elektra- diagnosespecialist. Hij is ervaren in het aanleggen van de meest voorkomende elektrosystemen aan boord, evenals het repareren hiervan.

 

Gerard is onze servicemonteur, die grotendeels de mobiele service uitvoert op locatie. Gerard is al ruim 15 jaar werkzaam bij Jachtservice Breukelen.

 

           
Marian is een van de kantoormedewerkers en als frontoffice medewerkster dus u aanspreek punt voor het maken van bijvoorbeeld afspraken voor onderhoud aan uw boot en algemene vragen. 
Bij een bezoek aan onze winkel is zij een van de winkelmedewerkers die u kan helpen en adviseren bij u aankoop.
Omdat Marian al meer dan 30 jaar in haar vrije tijd op het water te vinden is deelt zij de zelfde passie voor de watersport als u.

         

Johan (ex ondernemer) en al 35 jaar een gepassioneerd watersport liefhebber en in het bezit van een motorboot.
Hij is als algemeen medewerker vaak op de werf te vinden bij het kranen van boten, en alle andere onderhoudswerkzaamheden op de haven en boten. Johan staat altijd paraat om u van dienst te zijn bij vragen of problemen met betrekking tot uw boot en ligplaats.