BOW PRO boegschroeven

De Vetus Bow Pro, de revolutie op gebied van boegschroeven. Deze doorontwikkelde boegschroef kenmerkt zich door zijn borstelloze en onderhoudsvrije boegschroefmotor.
Dit type boegschroef is doorontwikkeld op de succesvolle en fluisterstille RimDrive van Vetus. De uitkomst is een stille, kleine en proportioneel bedienbare boegschroef voor in bijna elk type boot.
De Vetus BowPro modellen zijn in zowel 12 volt als 24 volts systemen leverbaar, en kunnen op de staartstukken en op sommige oude voetplaten van Vetus boegschroeven worden overgezet.

Vetus Bow Pro - Jachtservice BreukelenDe voordelen van de Bow Pro op een rijtje:

  • Fluisterstille elektrische boegschroef
  • Proportioneel bedienbaar (ideaal in sluizen en voor het aanmeren)
  • Extended run-time (afhankelijk van het accupakket)
  • 12 en 24 Volt
  • Leverbaar vanaf 30 KGF

Waarom kiezen voor de BOW PRO

De Vetus BOW PRO maakt in tegenstelling tot zijn voorganger geen gebruik meer van koolborstel, maar inductie. Hierdoor is de boegschroef nog stiller en minder onderhoudsgevoelig. Het meest belangrijke is de ongelimiteerde run-time, zonder verlies van stuwkracht. Dit is wel afhankelijk van het gebruikte accupakket aan boord van het schip.

De aansturing van de BOw Pro geschiedt door middel van een CANBUS systeem. In combinatie met de bijbehorende boegschroefpanelen kan de BOW PRO proportioneel bediend worden en ook ‘gelocked’ worden. Met deze functie kan de boegschroef ingesteld worden om met een bepaalde kracht bijvoorbeeld de boot aan te leggen zonder gebruik van landvasten. De BOW PRO houdt met het gewenste vermogen de boot tegen de kant. U heeft geen bemanning meer nodig! Lees hier meer informatie.

Past de BOW PRO in mijn boot?

Benieuwd of de nieuwe BOW PRO ook in uw boot of op uw huidige Vetus boegschroefsysteem past? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.