Jachthaven in Loosdrecht

Jachthaven in Loosdrecht met moderne uitstraling

De jachthaven in Loosdrecht van JSB-Loosdrecht biedt diverse ligplaatsen voor boten tot 20 meter. De geheel vernieuwde full-service jachthaven beschikt over ruim 90 ligplaatsen en boxen direct gelegen aan de Loosdrechtse plassen. Naast zijsteigers en boxen zijn er ook plaatsen voor schepen groter dan 9 meter. De extra brede ligplaatsen zijn speciaal voor grote boten zo ingericht dat er comfortabel aan- en afgemeerd kan worden, met een zijsteiger over de gehele lengte van het schip.

Ligplaatsen met walstroom en wateraansluiting

De grote ligplaatsen beschikken over walspanning- en wateraansluitingen. Over de gehele jachthaven zijn diverse watertappunten en stroomaansluitingen. Tevens is de haven voorzien van oriëntatie verlichting, wat een moderne uitstraling geeft en u zowel vanaf het water als op de steiger naar uw ligplaats leid.
Naast de vernieuwde ligplaatsen biedt de jachthaven ook een vernieuwde sanitaire voorziening met toiletten en douches. Voor ligplaatshouders zijn ook parkeerplaatsen op het haventerrein beschikbaar. Tevens is er een hijsfaciliteit tot drie ton aanwezig om uw schip te hijsen. Voor zwaardere schepen is een botenlift beschikbaar bij Jachthaven de Otter.

Jachthaven in Loosdrecht - Jachtservice Breukelen

Voor een ligplaats in een nieuwe, moderne en rustige jachthaven in Loosdrecht bent u hier aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor zowel zomerstalling als winterstalling voor uw boot. De jachthaven heeft onder andere een watersportwinkel en technische dienst.​

Ook voor winterstalling van uw boot bent u welkom

​Naast de ligplaatsen voor het zomerseizoen kunt u ook bij ons terecht voor een full-service en zorgen vrije winterstalling. ​Bekijk onze winterstalling en wat het winterstallingspakket voor u te bieden heeft.

Hieronder vindt u het havenreglement en de Hiswa voorwaarden.