Onderhoud scheepsdieselmotor

Wanneer is onderhoud van mijn dieselmotor nodig?

Periodiek onderhoud aan uw scheepsdieselmotor is van belang voor het goed functioneren van de motor en de componenten hieromheen. De richtlijnen voor het onderhoud zijn 100 vaaruren of tenminste eenmaal jaarlijks. Maak hier uw afspraak.

Service en onderhoud scheepsdieselmotor

Het jaarlijks onderhoud van uw boot en scheepsdieselmotor is erg belangrijk voor het behoud van het vaarplezier. Hiermee voorkomt u grote en dure reparaties. U wilt toch zonder zorgen kunnen varen en genieten op het water? Laat het jaarlijks onderhoud daarom uitvoeren door de scheepsdieselspecialisten van JSB-Loosdrecht. Hieronder ziet u wat de onderhoudsbeurt en grote onderhoudsbeurt inhoud.

Onderhoud en reparatie - Jachtservice Breukelen Loosdrecht

Onderhoud aan uw Vetus dieselmotor

De monteurs van JSB-Loosdrecht voeren het onderhoud van uw Vetus dieselmotor vakkundig uit, en weten als getrainde Vetus specialisten op welke belangrijke punten uw Vetus dieselmotor en aandrijfinstallatie gecontroleerd en onderhouden moet worden. Ook voor de garantie is het van belang het onderhoud bij een Vetus dealer uit te laten voeren. Goed onderhoud verlengt uw vaarplezier!

Onderhoud aan alle merken scheepsdieselmotoren

Naast de uitgebreide kennis van Vetus motoren en systemen zijn onze monteurs ook bekend en getraind in de meest voorkomende scheepsdiesels. Door hun jarenlange ervaring zijn weinig motormerken vreemd.