Vetus rubberboten

Op zoek naar een rubberboot? JSB-Loosdrecht biedt een uitgebreid assortiment aan Vetus rubberboten in diverse maten en uitvoeringen. Zo is er voor elk vaardoel een Vetus VIB rubberboot beschikbaar. Of u nu een rubberboot zoekt om hard te varen, te vissen of om de mooiste wateren te ontdekken, u vindt hier de juiste Vetus VIB.

Waarom een Vetus VIB rubberboot?

  • Duurzaam, stevig en eersteklas afgewerkt
  • Maximale ergonomie en gebruiksvriendelijk
  • Ideaal te vervoeren in davits, op een trailer of achterin de auto
  • Gemakkelijk te dragen, te slepen en op te hangen
  • Beschikbaar van 200 tot 330 cm lengte
  • Met vaste of opblaasbare bodem
  • Stabiel onder alle omstandigheden
  • Hogedrukbestendig en uitgevoerd met overdrukventiel

Vetus VB rubberboten

Vetus VB Traveller

De VB Traveller is een lichte en compacte rubberboot en gemakkelijk op te bergen. Ideaal voor dagtochten of om mee te nemen op vakantie. De grijs blauwe VB Traveller beschikt over een aluminium bank, versterkte spiegel en een riem om een brandstoftank te fixeren in de boot. De rubberboot is gemaakt van heavy duty PVC evenals de vlakke bodem. De bodem is opblaasbaar en voorzien van een antislip profiel. De Traveller wordt geleverd inclusief peddels, opbergtas, voetpomp en reparatieset.
De VB Traveller is leverbaar in de lengtes 200 cm tot 330 cm.

Vetus VB Traveller

Vetus VB Explorer

Zoekt u een rubberboot om hard te varen? Dan is de VB Explorer een goede keuze. De VB Explorer is voorzien van een aluminium vloer en afgeschuinde achterkant met trim flappen om sneller te planeren. De tubes zijn voorzien van een beschermlaag, een diepe V-bodem en een stootrand. Daarnaast biedt de VB Explorer handige handgrepen voor bestuurder en passagiers. De VB Explorer wordt geleverd met een aluminium bank, peddels, opbergtas en reparatieset. De VB Explorer is leverbaar in de lengtes 230 cm tot 330 cm.

Vetus VB Explorer

Vetus VB Frontier Basic en Luxe

Zoekt u een stevige boot om op plaatsen te komen waar geen andere boot komt? Dan is de VB Frontier de juiste keuze. De VB Frontier is voorzien van een aluminium romp, V-vormige kiel en Digitex tubes. Door diverse handgrepen en ringen is de VB Frontier gemakkelijk te vervoeren. Duurzaam en stevig, geschikt voor elk avontuur! De VB Frontier is leverbaar in de Basic en Luxe variant en in de lengtes van 240 cm tot 330 cm.

Vetus RIB Frontier

Meer informatie?

Deze zomer nog varen in een Vetus rubberboot? Neem contact met ons op over de mogelijkheden of bekijk hier het assortiment Vetus rubberboten.