Ligplaats in Loosdrecht

Ligplaatsen voor sloepen, tenders en speedboten

Zoekt u een comfortabele en moderne ligplaats in Loosdrecht? ​De ligplaatsen tot 8.50 m zijn ruime boxen uitgerust met volledige zijsteiger. Het voordeel van deze boxen is dat u zonder enige moeite makkelijk met uw boot kunt aan- en afmeren. Dankzij de brede zijsteigers die elke ligplaats biedt kunt u gemakkelijk en comfortabel aan boord stappen. U hoeft dus nooit meer via de punt in uw boot te stappen. Maar wat zijn nu de voordelen van onze ligplaatsen?

 • Ruime ligplaatsen met perfect instapcomfort
 • Brede zijsteigers over de gehele lengte van de boot
 • Afgesloten parkeerterrein. Parkeerplaatsen zijn voor ligplaatshouders beschikbaar tegen betaling
 • Full-service jachthaven met technische dienst
 • Vernieuwd sanitair / toilet en doucheruimtes
 • Walstroomaansluitingen
 • Watertappunt

Voor sloepen, tenders en speedboten tot 9 meter zijn er ligboxen te huur met een breedte van 3.40 meter. In deze ruime boxen is de mogelijkheid om de boot op vier punten vast te leggen. Tevens zijn deze plaatsen allemaal uitgerust met een eigen walstroom aansluiting (16 A) en één centraal watertappunt.

Ligplaatsen voor jachten, kruisers en grote schepen

Een ligplaats voor een groot schip is niet altijd even praktisch, daar hebben wij rekening mee gehouden bij het vernieuwen van onze haven. ​De jachthaven biedt ligplaatsen voor motorboten en motorjachten met een zijsteiger over de gehele lengte van het schip, uniek in Loosdrecht!

​Voor motorboten tot 11 meter zijn er ligboxen met een breedte van 4.20 meter en zijsteiger te huur. ​Deze ligplaatsen hebben vier aanlegpunten, een eigen walstroom aansluiting (16 A) en één centraal watertappunt beschikbaar. ​Tevens zijn deze ligplaatsen voorzien van een damwand die ervoor zorgt er voor dat er geen golfslag in de haven komt. Hierdoor ligt uw boot beschermd in de ligbox en heeft u geen zorgen van eventuele schades bij wind of golfslag.

Voor schepen langer als 12 meter zijn er ligplaatsen beschikbaar langs onze hoofdsteiger. Deze ligplaatsen bieden het voordeel dat schepen achter elkaar afgemeerd kunnen worden, zodat u via de zijkant van het schip aan boord kunt stappen. Langs deze steiger geniet u van het prachtige uitzicht direct op de 1e Loosdrechtse plas. ​Deze hoofdsteiger is uitgerust met een golfbreker t.b.v. rustig water in de jachthaven en biedt één grote walstroomkast (16 A) met diverse aansluitpunten en één centraal watertappunt.

Overdekte ligplaatsen

Uw boot in topconditie houden en beschermen tegen zon, wind en regen? Huur een overdekte ligplaats. ​Deze ‘boatsavers’ zijn zeer geschikt voor houten schepen! Wat zijn de voordelen van een boatsaver?

 • Gemakkelijk te bedienen
 • Hoge overkapping, u kunt gemakkelijk in gesloten toestand in de boot lopen
 • De boot kan op vier punten aangemeerd worden
 • Geen UV-straling, uw lakwerk en gelcoat blijft in absolute nieuwstaat
 • Geen dekzeil meer nodig, u kunt direct instappen en wegvaren
 • Lage onderhoudskosten aan uw boot

Wij bieden boatsavers en bootoverkappingen op maat tot 10 meter. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of neem eens een kijkje op onze jachthaven.

Overdekte ligplaats Loosdrecht - Jachtservice Breukelen

Ligplaats huren?

U bent welkom voor een ligplaats! Het zomerseizoen is van 1 april t/m 30 september. ​Voor reservering van een ligplaats kunt u contact met ons opnemen op 035-5779508 of via de offerteknop uw aanvraag doen, u ontvangt een vrijblijvende offerte.

Hieronder vindt u het havenreglement en de Hiswa voorwaarden.