Inbouw scheepsmotoren

Een nieuwe scheepsmotor, wat is belangrijk?

Inbouw scheepsmotoren. Het inbouwen van een nieuwe scheepsmotor en her-motorisering is precisiewerk. Hierbij moet u denken aan het passen van de motor op bestaande systemen, zoals de fundatie, motorsteunen, schroef-en schroefas, brandstof- en uitlaatsysteem. Door het toepassen van diverse berekeningen voor een her-motorisering vergroten onze dieselexperts het comfort van uw nieuwe dieselmotor. ​Samen met u kijken we wat de beste motorkeuze is qua vermogen en omvang. Zo geniet u van een trillingvrije, stillere motor en aandrijflijn.

Wat komt er kijken bij de inbouw van een andere scheepsdieselmotor?

Het plaatsen van een nieuwe Vetus motor of gebruikte scheepsdieselmotor is niet louter alleen een nieuwe motor monteren. Vaak moeten omliggende systemen aangepast worden om storingen of uitval en zelfs schade te voorkomen. Denk hierbij aan het schroefassysteem, elektra- en brandstofsysteem en uitlaatsysteem. Ook verschillen vaak fundatiematen, waardoor er extra aanpassingen nodig zijn om de nieuwe motor te laten passen op de huidige motorfundatie. Laat u daarom vooraf adviseren door onze dieselexperts waar en welke systemen aandacht nodig hebben bij de inbouw van een nieuwe scheepsmotor. Wilt u zeker weten dat u bij het juiste adres bent? Op de onderstaande video ziet u een her-motorisering bij JSB-Loosdrecht.

Garantie

Op inbouw van de nieuwe Vetus motor en Vetus producten heeft u 3 jaar garantie. Bekijk hier de nieuwste Vetus dieselmotoren.

Meer weten over inbouw scheepsmotoren?

Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag met u de situatie en de mogelijkheden van een hermotorisering.